Smartlog v3 » Let's run » Alex første danske sætning
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Alex første danske sætning

3. Nov 2009 21:34, Jea

Alex har idag sagt sin første danske sætning - helt selv altså. Det er måske også for meget at kalde det en sætning, men så sammen-sætning måske. Sammensætning af ord. "Du kan ikke". Flot ikke! Jeg er vildt stolt, specielt fordi han har sådan en sød accent. Grunden til at han kan huske det, er egentlig ikke særlig god. Han er på slankekur og det program han følger hedder "Dukan". Så jeg forklarede at det på dansk er tu peux, du kan. Og så kom det helt af sig selv ;)

Ellers ikke mange news. Jeg er tilbage på arbejde og kom idag til at spekulere på, om man måske (efter længere tid at have arbejdet samme sted) kun har kompetencer til det job man udfører og ikke så meget ud udover det. Altså mens man arbejder. Jeg går jo ofte og kritiserer dem jeg arbejder sammen med, for ikke at tænke meget længere end hvad der akkurat er nødvendigt, men jeg opdagede den anden dag at jeg sørme måske gør det samme. Når jeg er med Alex i Kina f.eks. og tingene er lidt mere komplicerede eller når jeg har været på messe for far så tænker jeg måske lidt mere kreativt, og lidt hurtigere. Men på Exki, er der ikke så meget at tænke over, tingene er planlagt på klokkeslet og jeg laver kun småændringer for at gøre tingene nemmere, men det kræver jo ikke en universitetsgrad af putte elastik omkring nogle sedler eller rydde op i tallerkenskabet.. !

Jeg mener, jeg havde en kunde igår, og jet-lagget, forkølet og træt var jeg lidt langsom i det. Jeg har altid ment at jeg udfører mit job til topkarakter (i al beskedenhed), for nu er det jo begrænset hvor svært det er. Men igår kom jeg i den åndsvage situation at jeg opførte mig som alle dem jeg selv kritiserer hele tiden. Mit hovede blokerede sig i "vanen", "jeg gør det jeg gør hver dag og kan slet ikke kapere at ændre rutinen." Og jeg følge mig så dum efterfølgende, at jeg idag havde lyst til at gå hen til hende (hun kommer hver dag) og forklare at jeg altså var meget træt igår og undskylde for min dumme optræden. Og hvad var det så der gjorde mig så konfus? JO, en dame spurgte, om hun kunne få varmet en ret, der normalt spises kold, og derefter få den med. Når folk spiser i restauranten er der intet problem, for der er tallerkner til at putte i mikroovnen, da emballagen ikke kan gå deri. Problemet var simpelthen at jeg ikke kunne finde ud af hvordan i alverden hun dog skulle få maden med - jeg havde jo ingen emballage der var specielt lavet til at tage "kold ret, der er varmet og skal være "a emporter"". Jeg blev helt forvirret og plaprede løs og endte freakin' med at spørge min manager hvad jeg skulle gøre. Nej nej nej, hvor følte jeg mig dum da damen selv kom med en løsning.

Det er vist på tide med lidt intellektuel stimulation, det kan måske også oppe skriveriet her lidt. Og give det nogle flere kommaer.

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede