Smartlog v3 » Let's run » De stolte forældre
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

De stolte forældre

30. Jan 2010 01:09, Jea

De stolte forældre

Ja så er vi på tredje dag med Dood. Og han er allerede vokset! På mange måder. Han er meget større end da vi købte ham og udvikler sig vildt hurtigt. Han forstår når vi kalder hans navn og kommer med det samme. Han følger efter os når vi går ude, uden snor, lige bag ved os. Han har forstået at det er os der passer på ham nu. Generelt følger han hele tiden efter, det er så sødt og så hyggeligt at der altid er en bag dig. For to dage siden var han helt stille, flyttede sig ikke når man stillede ham på jorden, lå musestille i den stilling man lagde ham i og kunne ikke løfte to poter fra jorden på samme tid. I dag leger han meget mere, er meget mere modig og afslappet. Man kan se han føler sig tryg. Han hoppede ovenikøbet fra sofaen til fodstøtten hvor der var et lille hul imellem! Blev self for overmodig og faldt ned bagefter, men i forhold til for to dage siden er det vildt. Alex og ham går og hygger herhjemme, Alex får vist ikke rigtig arbejdet, men jeg tror han nyder at der er en lille fyr der sover ved hans fødder når han arbejder og følger efter hele tiden.

Vi er bare så glade for ham.

Idag har vi købt lidt mere udstyr ind, blandt andet et lille hyggeligt bur til når han skal med til Østrig og når han skal være alene hjemme. Han kan ikke være alene endnu, piver hvis han ikke kan se os et øjeblik, og det er altså svært at forestille sig, at man skal lade ham være en hel dag alene på et tidspunkt..

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede