Smartlog v3 » Let's run » Et rigtigt hjem
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Et rigtigt hjem

22. Nov 2009 12:38, Jea

SÅ er vi endelig - efter over et års snak - kommet igang med at male. Efter vores kiksede forsøg hvor jeg naivt troede vi ville være færdige samme aften, kom vi tre dage senere rigtigt igang, med decolleuse og spatules. Vi brugte hele dagen og aftenen på at fjerne tapet og nu - en lille uge efter er vi færdige med stuen. Vi (Alex og Edom) har malet stuen færdig, flot flot hvid, både loft, vægge og døre. Vi har også fået lagt gulv, og det har virkelig ændret rummet totalt. Der er pludselig mange flere muligheder i rummet, og jeg ved præcis hvordan vi skal få gjort det til den stue jeg vil. Utroligt som det gør en forskel, kan også mærke det når jeg står op om morgenen og kommer ind i det lyse rum istedet for den grå stue vi havde før. Er så glad for det. Nu skal vi bare fortsætte med resten af lejligheden, og samtidig have købt hylder og planter til stuen og badeværelset. Men føler jeg har 10 m2 mere så indretning er jo pludselig nemt.

Og lige et billede af mine fiskesko, som var en gave fra Qi, vores ven i Kina. De er pyntet med pallietter så det ligner en fisk. God kinasouvenir. 

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede