Smartlog v3 » Let's run » Fridag ovenpå hård ferie
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Fridag ovenpå hård ferie

4. Nov 2009 21:24, Jea

Jeg har fri idag. Skørt, eftersom jeg kun har arbejdet to dage efter Kina. Endne mere skørt, når en af de andre piger i restauranten ikke har haft fri i tre uger. Og lige har fået frataget sin fridag på torsdag. Men da hun er morgen-manager kunne jeg ikke bytte med hende og har derfor fri mens hun arbejder videre.. Skørt.

Det er store vaskedag. Vores lejlighed har ikke rigtig været beboelig siden Kina, og idag har jeg god tid og er frisk nok til rent faktisk at gøre noget ved det. Har også været ved at planlægge jul, da Alexs forældre og bror kommer hjem til os. Og der skal bestilles flybilletter, togbilletter, hotel etc etc etc. Der er meget at tænke på. Alexs bror kommer om en time med to venner og skal overnatte i vores minilejlighed i nat. Så vi har købt vin, ost, saucisson og oliven. Så jeg venter bare på de ankommer så jeg kan få lov til at spise det. Indtil da prøver jeg at holde varmen. Her er koldt, og de har idag hængt julepynt op i lygtepælen udenfor mit vindue.

 

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede