Smartlog v3 » Let's run » Ha ha ha
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Ha ha ha

11. Oct 2009 20:25, Jea

Ja det var såmænd min reaktion da Alexs gode ven Edom ringede og informerede om, at han havde mistet kørekortet. Og hvorfor havde han det? Fordi han havde for høj promille. Og hvorfor grinede jeg af det? Fordi jeg siden jeg mødte ham, har forsøgt at forklare at man ikke må køre med alkohol i blodet, selv efter to glas vin. Jeg har gang på gang diskuteret og ligefrem skændtes med Alex og Edom om netop dette emne. Og har modsvaret alle deres begrundelser og forsvar med almindelig sund fornuft. 

Men i Frankrig bliver der bare set anderledes på dette end i Danmark. Det er bare skræmmende så blind man bliver af ikke at blive ordentligt informeret. Som sagt, hvad der var sund fornuft for mig, var ikke grund nok for dem. "Jamen hvis man venter 3 timer efter at man har drukket (et glas, en flaske vodka, selv hvis man har drukket hele natten, skal man bare vente to eller tre timer) så kan man sagtens køre." "Hvis man ikke FØLER sig fuld, kan man sagtens køre" Mit spørgsmål: har man så ikke alkohol i blodet længere? Nej ikke så meget, og man kan sagtens køre, politiets grænser er alt for lave."

Edom havde godtnok, da han blev standset, været nogenlunde fornuftig. Og derfor er jeg endnu mere glad, for det gør, at jeg får ret i vores allerstørste diskussionsemne; om man kan køre om formiddagen, mange timer efter at man har drukket. Han havde i forvejen sagt til mig, at han vil tænke mere over ikke at drikke og køre, problemet er bare at hans grænse er en helt anden end min - og også politiets! Denne aften havde han derfor været fornuftig og sovet i bilen, fordi han ikke ville køre og kørte derfor først omkring middag næste morgen. Han mente altså at han var mere end klar til at køre. Men han blev stoppet fordi han missede et rødt lys og politiet valgte grundet deres trætte øjne at tage en alkoholtest. Og hahaha, Jeanette fik ret. Og han fik endelig en lærestreg - og heldigvis ikke en alvorlig én.

 

Kommentarer

  1. Lisbeth
    2. Nov 2009 22:13
    1

    he he, jeg elsker også bare når jeg får ret;-)

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede