Smartlog v3 » Let's run » Hej fra Kina
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Hej fra Kina

18. Dec 2009 11:14, Jea

Ja, vi er endnu et hurtigt smut i Kina, hvilket jeg netop har regnet ud er 4. gang på kun 13 måneder. Min første tur var november sidste år, igen marts-april og saa oktober og nu dec. Så Alex har virkelig introduceret mig til verden (Kina). Denne gang er lidt doven for mit vedkommende, jeg har brugt mest tid på at oversætte Alexs hjemmeside til engelsk - hvilket var en nærmest håbløs opgave, eftersom mit engelske simpelthen er dalet til minus på ingen tid. Har ovenikøbet lavet mit foerste "I don't arrive to..". Sætningen som jeg har grinet højt af når både Pierre, Alex og andre franskmænd fejlagtigt har sagt den. Det skræmte mig -for før væmmedes jeg når jeg hørte den sætning og nu lagde jeg først mærke til det et par sekunder efter jeg selv havde sagt det. (på fransk bruger man ofte sætningen "je n'arrive" pas hvilket kan oversættes til "jeg kan ikke", derfra den flotte direkte oversættelse til engelsk) - men det er gjort og jeg venter nu på at faa det rettet før vi smækker det op og det skal virke til at sælge Alexs produkter til hele verden. Og deriblandt folk der taler engelsk på højt niveau. Eller bare normalt niveau..

Jeg savner bare Danmark helt vildt, sidder og ser snekaos og julepynt fra Danmark og hernede er det bare koldt, og med masser af fake julepynt, så der er ikke særlig meget julestemning. Og min december har i forvejen været meget lidt julet, hat haft travlt på arbejde og ingen penge til at være i Paris og nyde julepynten og julestemningen. Har ikke engang været på julemarked. Har self været et smut i galeries Lafayette, set på vinduerne, gået en tur på Champs Elysees, men glæder mig helt vildt til at komme hjem og føle julen. Se oppyntning, sne (forhåbentlig også om en uge) høre julemusik, se julekalender og alt det der er jul for mig. Håber at jeg kan nå at nyde det nok den tid jeg er i hjemme.

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede