Smartlog v3 » Let's run » Hej igen
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Hej igen

21. Sep 2009 19:53, Jea

Ja så er der endnu engang gået lang tid siden sidste indlæg. Min computer gik i stykker, men jeg er nu tilbage igen. Største news siden sidst er, at mor, far og Frederik har været på besøg. Dejligt, dejligt, dejligt.

De kom torsdag sidste uge og jeg mødte dem på hotellet efter arbejde til en drink og middag på hotellet. Jeg nød en nat der, i dejlig hotelseng og 5 min fra arbejdet, så fredag morgen var det væsentlig nemmere at stå op og komme afsted, når man kun skulle ét stop med metroen. Fredag eftermiddag stod den på shopping med mor og Frede mens far var til møde et par timer fra Paris. Vi endte som så ofte i Galeries Lafayette til speedshopping, virkelig hyggeligt og jeg kom hjem med nogle lækre ting. Far kom tilbage om aftenen, Alex kom også og så tog vi på Chai33 som er Alex og min yndlingsrestaurant i Paris. Den ligger ved Cour Saint Emillion som er en lille oase i Paris (endelig fandt jeg et sted i Paris som far rigtig kan lide) og vi havde en helt fantastisk hyggelig aften på terrassen, det var varmt, maden var virkelig god og vi hyggede og rigtig meget. Alex og jeg sov hjemme og lørdag morgen op igen og nyde en lang dag i sommer Paris. Vi var ved Notre Dame, på bådtur på Seinen og vi gik en lang tur i Saint Germain i søgen på små hyggelige gader. Derefter tog Alex og jeg Frederik med på shopping, han manglede nogle t-shirts og vi fandt både Marc by Marc Jacobs og Ralph Lauren så Frederik er nu en flot mand.

Vi spiste igen på hotellet, fik lov til at sidde ude på terassen alene og rykkede derefter ind i baren hvor vi nød et par kopper kaffe, mocca til Frede og en, to, tre digestifs. Det var bare så hyggeligt og som altid svært at sige farvel. Men jeg finder et fly inden jul og besøger DK, så jeg kan godt lige holde det ud, naar jeg ved at jeg ser dem indenfor de næste to måneder.

Søndag tog Alex og jeg tilbage til hotellet for at hente scooteren som vi havde ladet stå grundet vin og digestifs og vi besluttede os for at nyde dagen som vi lige havde nydt de foregående tre, så vi spiste lang frokost i Cour Saint Emilion, fik en drink på hotellet og derefter lidt shopping inden vi kørte hjem og faldt i søvn.

Jeg vender tilbage til arbejdet i morgen. Går for tiden og prøver at overtale Alex til at investere i et nyt tv (nu er der gået mere end et år hvor vi lever med et minitv efter det store blev stjålet) og nogle hylder til at få lidt styr på lejligheden. Så jeg tegner og måler og håber at han snart giver sig og tager mig med i Ikea.

Elena, min spanske veninde, er også ankommet til Paris og bliver det næste år, så jeg glæder mig til at bruge tid med hende også.

Om en måned sidder vi igen i Kina, jeg glæder mig til at skulle afsted igen, men kan også mærke at de ting jeg var træt af sidst, begynder at fylde lidt i mit hovede igen..

Jeg vil vende tilbage til mine danske blade og mit danske slik. Vi ses!

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede