Smartlog v3 » Let's run » Kikset maleforsøg
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Kikset maleforsøg

15. Nov 2009 14:44, Jea

I Paris, ville man i denne weekend gøre en god gerning. Uden at have sat mig supermeget ind i det, så ved jeg at de ville uddele 100.000 Euro i 5 til 500 Euro sedler til folk på gaden. Noget der allerede er gjort andre steder i verden. Der blev reklameret i tv for hvor og hvornår uddelingen ville finde sted - og hvad sker der: folk mødte op og skabte totalt kaos, så uddelingen blev aflyst. På billederne fra tv var en bil blevet vendt på hovedet og totaltsmadret og man så masser af folk med hætter over hovedet og ovenikøbet en mand med et jernrør i hånden. Det er da utroligt at man ikke engang kan gøre en god gerning uden at folk skal ødelægge det. Skide racailles.

Jeg skulle ikke på jagt efter penge, for jeg havde en anden plan for min weekend. Alex og jeg skulle male lejligheden. Jeg har meget længe villet ændre to-tre ting herhjemme, vil gerne have hvide vægge og trægulv, købt nogle hylder og malerier og skabe en lidt mere dansk atmosfære herhjemme. Og nu skulle det altså være. Så Alex og jeg tog i Castorama og købte maling osv. Dog havde vi ikke tænkt over, at tapetet vi har nu, skulle pilles af først. Og vi havde slet ikke overvejet hvor lang tid det ville tage. Optimistiske gik vi igang men efter halvanden times kæmpen med tapetet måtte vi opgive - vi bliver nødt til at vente til tirsdag, hvor vi kan leje en decolleuse der kan dampe papiret af væggen. Derefter skal der males et lag beskyttende et-eller-andet, der skal tørre i 24 timer og SÅ kan vi komme igang med at male. Så det bliver nok mig, torsdag når jeg har fri, der skal male helt alene - er der nogen der vil hjælpe? Indtil da, har vi en afskrællet væg i stuen -i det mindste gør det at vi er tvunget til at fortsætte inden længe. Og næste weekend kommer trægulvet. Håber ikke der er nogen overraskelser der.

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede