Smartlog v3 » Let's run » Lang dag
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Lang dag

24. Sep 2009 20:45, Jea

Idag stod jeg op kl 5.45. Og da jeg har brug for en halv times advarsel ringede mit vækkeur kl 5.15. Hvilket jo er fuldstændig absurd tidligt, specielt når jeg bare stod så tidligt op for at være sød. En af "under-manager..s..n.e?" var nemlig syg igår og af godhed tilbød jeg at stå op en halv time før og møde kl 7 for at hjælpe hende her til morgen.

Og det var også fint nok, så var det ikke værre, kunne mærke det lidt omkring frokost og min tålmodighed med kunderne var også lidt mindre end normalt, men det at jeg vidste at jeg var sød (bliver ikke betalt for at møde tidligere) gjorde det lidt nemmere. Havde bare en aftale efter arbejde oså hvilket resulterede i at jeg ikke var hjemme før kl 18. Det giver altså lige 12 timer ude, og det er meget når dagen er startet kl 6 og inkluderer offentlig transport og ingen café eller shopping. (og jeg ikke har haft så lange dage siden gymnasiet) Men jeg kom glad hjem og holdt mig ovenikøbet oppe, undgik at sætte mig på sofaen og ødelægge dagen ved at sove aftenen væk (det giver altså mening hvis man lige tænker 2 sek) og satte mig istedet med et glas hvidvin og et RUM blad leveret af mommy i sidste weekend.

Her besluttede jeg mig så for, at måske er det hverken arkitekt eller industriel designer jeg i virkeligheden skal være. Måske er det indretningsarkitekt. Fik simpelthen så mange idéer af at læse tre sider og blev totalt opslugt. Nåede at beslutte mig for at vælte væggen herhjemme og prøvede at installere en daybed i mor og fars stue. Formen af stuen er desværre ikke passende. :) Det må blive på mit gamle værelse den kommer ind. Om ikke andet er Alex nu taget til fodbold og jeg sidder alene og ser fransk tv. Hvilket simpelthen er vildt kedeligt. En god tvserie eller film, Brad Pitt, Friends, George Clooney - med en forkert fransk stemme. ARGH!

Desuden virker min nye Blackberry ikke. Den går hele tiden på sort skærm. Så det skal også ordnes. Og det kunne jeg gøre i Silkeborg, men i Paris tager det en evighed først at finde den rigtige butik, så at komme hen til den, dernæst til at det er ens tur og til sidst - for mig - at få forklaret på fransk hvad jeg vil. Mais bon.. Til gengæld ligger der formentlig en Chanel eller lækker vintage butik lige om hjørnet - -det gør der ikke i Silkeborg.

Jeg mødte også en sød franskmand idag. Jeg har et månedskort til metroen, men for at folk ikke snyder, kan det ikke registreres i maskinerne 2 gange indenfor 15 min - meget logisk, men ikke praktisk når det af og til er en nødvendighed. Så da jeg ankom til Chatelet kunne jeg ikke gå gennem maskinerne og derfor ikke komme ned til min metro - men sød vagt lukkede mig bagom systemet og ind til mit tog - ovenikøbet uden at tjekke mit kort. Tak - tror ikke han var fra Paris. Eller det er fordi jeg har lyst hår. Som da jeg den eneste gang nogensinde lod være med at købe en metrobillet fordi kl var 1 om natten og blev "fanget" af en vagt.. Som lod mig gå med begrundelsen "petite blonde" (lille blonde pige). Jaja, man må jo bruge de våben man har.

Allez - a bientot

Kommentarer

 1. Emma
  30. Sep 2009 08:34
  1

  btw er en af mine bekendte taget til Paris på udveksling og er den sødeste bøsse og mega griner, hvis du har lyst kan jeg jo "præsentere" jer på fb?

 2. Jeanette
  1. Oct 2009 18:23
  2

  Ja self, det er altid dejligt med nye mennesker (specielt danskere for tiden) så hellere end gerne.

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede