Smartlog v3 » Let's run » Lille update fra Doha
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Lille update fra Doha

13. Dec 2009 21:03, Jea

 

Saa er vi ankommet til Doha, Qatar. Vi havde en rigtig dejlig flyvetur med Qatar Airways, og hurtigt overstaaet, nu hvor vi er vant til 12 timer, gaar 7 timer jo hurtigt. Vi har installeret os i en lounge, hvor vi i ro og fred kan slappe af, spise nogle sandwich og drikke lidt cola og en oel som opvarmning til Kina. Vi skal flyve igen om 6 timer, saa der er tid nok til at nyde buffeten. Folk er meget venlige og taler rigtig godt englelsk, og har ogsaa set et par stykker i kjoler og de der roede toerklaeder. Det skal man jo, for at det ligesom er en realistisk oplevelse. Jeg kunne rigtig godt taenke mig at komme ind til Doha city og opleve landet lidt, naar man nu er her, men det maa blive en anden gang. Men nu ved jeg i det mindste at en flyvetur til Dubai er hurtigt overstaaet, selv paa economy class.

Men lidt langt vaek er vi da - Mumbai, Bahrain, Seychelles, Dubai, Karachi – destinationerne herfra er ihvertfald anderledes end hvad jeg er vant til. 

Kommentarer

  1. Emma
    17. Dec 2009 21:16
    1

    Åhh hvem der dog bare kunne få lov til at opleve heeele verden ligesom dig;) Hvornår var det du kommer hjem??

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede