Smartlog v3 » Let's run » Paris, Paris, Paris
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Paris, Paris, Paris

23. Sep 2009 20:43, Jea

Efter en dejlig weekend i familiens skød er vi tilbage i hverdagen. Men en hverdag der er lidt bedre, end inden familien DK kom herned. Vi forsøger nemlig at komme tilbage til "dejlige" Paris.

Jeg har i en lang periode i høj grad vænnet mig til at tage på arbejde og derefter tage direkte hjem, ikke se veninder, ikke gå på café, ikke gå på shopping etc. Det hovedsageligt fordi jeg ikke har haft råd, og kender mig selv godtnok til at jeg ikke frister mig selv, for så ved jeg godt hvordan det ender. Et enkelt glas vin bliver til måltid, et hårspænde bliver til bukser.. Og det giver endnu færre penge til resten af måneden.

Men efter en weekend med masser af "nyden" af Paris, dejlige måltider på lækre restauranter, shopping uden at holde sig tilbage og transport i taxa i stedet for metro, har jeg ligesom fundet lidt af "gamle" Jeanette frem. Jeg bruger bare ikke mine egne penge ;)

I endnu højere grad har det at have familien tæt på, at gå en tur, drikke en kop kaffe med dem ligesom givet et boost, jeg ser meget lysere på tingene, for det er så rart at tænke på, at man har nogen derhjemme som man har det så godt med, så afslappet med, så hyggeligt med, at man helt glemmer de ting der kan irritere i hverdagen. Jeg må være den heldigste i verden, med den familie jeg har. Med al den tryghed og glæde jeg får derfra og fra Alex. At have det i baghovedet gør det hele så meget nemmere.

Tilbage til Parislife var der først søndag hvor vi spiste god mad i Bercy og fik drinks på hotellet, og igår efter arbejde tog Alex og jeg et smut til Galeries Lafayette. Vi nød vejret, nød byen, de flotte bygninger overalt i Paris og alle de småting jeg så godt kan lide, fortovene, lygtepælene, kirker, palæer, gadenavne mv. Og jeg hyggede mig sådan indeni. Og det var rart endelig at få den vinkel tilbage. Og jeg fik ham lokket til at købe både flotte Fred Perry sko, en t-shirt fra Bruuns Bazaar og en Ben Sherman sweater. Og jeg havde det så godt bagefter. Nød turen på scooteren hjem i den vilde trafik på trods af at jeg før havde vænnet mig til kun at se vejen og det irriterende ved Paris. Og det er nemt, folk tager nemlig på ingen måde hensyn til hinanden. Trafikken er til at gå amok over og folk opfører sig helt hen i vejret, når man lægger mærke til det. Men jeg holder mig positivt indstillet lidt endnu. Og lader mig selv nyde istedet for at frarøve mig alle de gode ting, bl.a. pga noget så dumt som penge.

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede