Smartlog v3 » Let's run » Paris er fashion
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Paris er fashion

11. Oct 2009 20:34, Jea

Den anden aften var Karl Lagerfeld gæst i et show der bliver vist hver aften på fransk tv. Hvor tit sker det i DK?

Idag var vi til brokademarked i 10 arr. Ned til Seinen havde alverdens møbelfolk stillet op med vintage designermøbler mellem platantræerne, med Verner Panton stole udstillet på de grønne parisiske bænke og gamle støvede Eames stole i støvet fra stierne og på fortovene. Sjovt.

Et smut forbi Louboutin butikken og en pige der er yngre end mig sidder med 5 æsker sko omkring sig og prøver de vildeste støvler. Jeg tør ikke engang gætte på prisen og tør heller ikke tænke på hvor mange år der går før det er mig.

Lækker middag på fransk café og pludselig er vi omgivet af modeller og folk der kommer direkte fra Chanels show i Grand Palais. Jeg havde heldigvis mine nye støvler på, så følte mig ikke helt helt ved siden af..

 

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede