Smartlog v3 » Let's run » Paris om søndagen
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Paris om søndagen

8. Nov 2009 11:59, Jea

Idag slapper vi af. Jeg slapper af med mine nye blade Elle Decoration og A vivre, to fantastiske blade når det kommer til arkitektur og indretning. Alex prøver at arbejde, men er indtil nu flere gange blevet distraheret af bilshow på tv og computeren. Men det er ok, for vi gør klar til en uge med mange planer. Men på den gode måde. Samtidig er onsdag fridag i Frankrig. Hvorfor har jeg ikke lige fundet ud af. Det ændrer ikke så meget for Alex, men jeg har fri og tror derfor jeg vil smutte en tur til Galeries Lafayette, og den nye Uniqlo shop der er åbnet på Rue Scribe. Og vi har fundet en rigtig lækker restaurant i 10. arr, www.fuxia.fr. Italiensk køkken, minder mig lidt om Grappa i Århus, helt fantastisk mad. Og ikke så dyrt endda. Så tror jeg vil tage Astrid med derhen også.

Idag bliver jeg på sofaen, men lige nu er det jeg har allermest lyst til, en god frokost som søndag derhjemme - med makrel, torserogn, pålæg fra slagteren, rejesalat, varm leverpostej, gulerodskage eller banankage, og også en morgenmad med rundstykker og hawartiost. Årh, det er træls at sidde i Paris når den danske mad er så 1000 km væk. Arrrrr!!

 

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede