Smartlog v3 » Let's run » Zone Interdite på to måder
Opret egen blog | Næste blog »

Let's run

Mine tanker fra hverdagen

Zone Interdite på to måder

14. Oct 2009 21:37, Jea

Så er vi igen ved at gøre klar til Kina. Den sidste uge er gået så hurtigt, så det er helt surrealistisk at vi tager afsted om to dage. Jeg kæmper mig igennem mine tidlige morgener, kan godt mærke at jeg trænger til at sove lidt længere. Men heldigvis er der masser af action på arbejdet.

Jeg er for tiden inde i en lille fight med mine managers. Endnu engang ikke noget jeg orker at skrive en masse om, men kort fortalt, så har jeg fået en "klage" om at jeg er for direkte og ikke svarer "nogen" pænt nok altid. Jeg måtte ikke få at vide hvem "nogen" var men har hurtigt regnet ud at det er de to kvindelige managers, det åbenbart mener at jeg har svært ved at finde "min plads" i hierkiet. SÅ lang forklaring om ingenting, som jeg - totalt overrasket - desværre ikke fik svaret ordentligt igen på. Vidste godt at det ville komme en dag, fordi det er nogle sarte piger, men overraskelsen lå i, at jeg blev så vred over at jeg skal have reprimante, når de begge to er meget meget værre end jeg.

Så idag to jeg emnet op igen, og fik forklaret at jeg altså synes der var andre der skulle mande sig op, før end at jeg kunne tage seriøst at blive bedt om samme. Min boss var enig og sagde at han egentlig ikke havde tænkt over noget, og at han desuden var meget glad for at have mig i restauranten. OG hvad sker der idag, begge piger gør præcis det de har bedt mig lade være med. Jamen helt ærligt - hvor seriøst kan man så tage det, hvis det udelukkende går én vej og de der er managers og dem man ligesom skal kigge efter, ikke engang selv kan finde ud af at følge deres egne regler. Jeg gik sur hjem og må igen imorgen tage emnet op igen.

Men idag skulle jeg holde masken. Vi havde nemlig kamerahold på hele dagen. De filmede til en udsendelse der hedder Zone Interdite på M6, så i næste uge vil man kunne se mig med charlotte på hovedet, igang med at filme cheesecakes og stå smilende i kassen, på landsdækkende tv.

 

Kommentarer

 1. Emma
  19. Oct 2009 10:48
  1

  Sejt Jean!! Du skal ikke finde dig i noget. Jeg oplever også pige fnidder med mine nye veninder på CBS det er helt mærkeligt, det er jeg slet ikke vant til med gym pigerne, det kan være det kun bliver værrere jo ældrere vi bliver :s Jeg læser til eksamen, skal op i 4 timers skriflig eksamen i Computer-mediated communication & collaboration and information in context..... ADR! Jeg orker det virkelig ikke og kan slet ikke koncentrere mig om at læse....
  God tur til Kina smukke!!!

 2. Jeanette
  21. Oct 2009 10:05
  2

  Nej det er ogsaa det, vi havde slet ikke den slags dumme problemer paa gym. Lyder klogt det du laeser - saa snart jeg kommer til DK hiver jeg dig vaek fra boegerne, taenker paa dig mens du sidder der.

Jeanette
Jeanette

Hvem er Jeanette

Mange tak for at du læser på min blog. Har skrevet siden midt i gymnasiet og har kæmpet for at få folk til at læse med. Jeg er 22 år gammel og har de seneste to år boet i Paris. Jeg tog herned for at lære fransk, og egentlig ikke med nogen planer om, at komme tilbage til Danmark. Jeg mødte hurtigt min kæreste Alexandre, som jeg nu har boet sammen med i et år. Jeg arbejder på restaurant, men er så småt begyndt at blive klar til at lave noget andet. Tror jeg skal noget design, møbel, mode - er ikke helt afklaret endnu. Er helt sikker på at blive i Frankrig, men overvejer et eventuelt ophold i Danmark til at studere - dansk design er umiddelbart mere interessant end fransk. Men derefter er det tilbage hertil. Paris er nemlig en fantastisk by.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede